Vi bakar mest stenugnsbakat bröd med surdeg. Vi provar gärna mjöl som är ekologiskt odlat och från mindre kvarnar. Våra duktiga bagare har tävlat i både SM, NM och VM där de kom på en hedrande 4:e plats med svenska bagarlandslaget.
Traditionella finska rågbröd, jämtländska tunnbröd och franska baguetter är några favoriter. Husets vita är storsäljaren som är bakad med vetesurdeg och som fått jäsa i kyl över natten.
Cookie | Varaktighet | Beskrivning |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Test only Avvisa